IN CAUTAREA UNOR SENTIMENTE VIZUALE SPRE TOT CEEA CE ESTE POSIBIL

IN CAUTAREA UNOR SENTIMENTE VIZUALE  SPRE TOT CEEA CE ESTE POSIBIL

miercuri, 2 noiembrie 2011

my work in expo...


Expoziţie de grafică „păstrată” pe stick"Gorjenii au pentru prima dată ocazia să vadă lucrările graficianului Cătălin Negrea, un tânăr din Târgu Jiu care a reuşit să se afirme mai întâi la Timişoara, pentru a deveni cunoscut şi acasă. Membru al Uniunii Artiştilor Plastici (UAP), filiala Gorj, acesta este asistent la Facultatea de Design din cadrul Universităţii „Tibiscus“ din Timişoara, pe care a şi absolvit-o. Pasionat de SF încă din clasele primare, acesta a prezentat la sfârşitul săptămânii trecute zeci de lucrări de artă digitală, inspirate din pasiunea pentru science-fiction.
Cătălin Negrea a debutat în grafica SF în Helion în anul 1994. A primit mai multe premii pentru grafică şi grafică computerizată. Lucrări ce-i aparţin au fost expuse şi în străinătate unde a primit multe aprecieri.  
Cu expoziţia în buzunar
Pasiunea lui Cătălin Negrea pentru science fiction a apărut încă din clasa cincia, când a ajuns să frecventeze un cenaclu ce cultiva acest gen pasiuni, Kripton. Expoziţia intitulată sugestiv „Identitate“ reuneşte 60 de lucrări create de-a lungul timpului. Potrivit artistului, expoziţia prezintă publicului cum s-a născut lumea materială în cele şapte zile. Acesta mai spune că lucrările sale au influenţe puternice din cultura vedică...cam asa aberau ziarele la ora aia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu